Els alumnes del CEIP Vicente Gaos ja coneixen la biblioteca municipal que hi ha al carrer Serpis gràcies a les diverses activitats que han realitzat tant en el centre com la pròpia biblioteca. Però, sabies que a la biblioteca es fan activitats complementàries a mes del préstec de llibres?

Aquestes activitats el seu un complement ideal a la formació dels nostres fills. Per exemple, aquesta setmana comença una activitat que consisteix en una gimcana pel barri. A més, hi ha tallers de lectura per a diverses edats dels xiquets, escriptura creativa i també jocs de taula o escacs...

Però no sols són activitats per als més xicotets sinó que també són una bona opció per als majors. Podeu trobar tallers de lectura, escriptura o, fins i tot, lectura i costura al mateix temps. Com podeu comprovar, la creativitat a la biblioteca és una màxima.

Si esteu interessat, podeu anar a la biblioteca que es troba al carrer Serpis número 9 o enviar un mail a  bmariamoliner@valencia.es

Finalment, des de la biblioteca, s'ha fet una proposta per a millorar les col·leccions de llibres de la biblioteca. Si considereu important aquesta proposta, podeu contribuir votant per ella en els pressupostos participatius de "Decidint Valencia".

 

X