Ha arribat la primavera al cole i això és alguna cosa que es nota, es nota que ha arribat el temps d’obrir-se a la vida i compartir-ho i, ho hem celebrat amb la Setmana Cultural, uns dies marcats per la música que el nostre estimat Manel, el mestre de música, ens proposa per tal de ballar tots i totes junts al pati, les nostres danses valencianes tradicionals. Són uns dies en els quals l’alumnat s’agermana i, els majors busquen als xicotets per tal d’oferir-los algun xicotet tresor, com els contes amb pictogrames que, l’alumnat de 6é -A ha preparat, l’animació lectora que els de 6é-B ha realitzat, amb tota la seua estima, sobre el conte de “Qui va llançar la caca”, les rondalles populars que els xics i xiques de 5é-A ha ballat davant la curiosa mirada dels més xicotets o, els contes que, amb tanta il·lusió ha preparat l’alumnat de 3r A.

També han gaudit molt de les activitats que, sobre la València modernista, la de Blasco Ibáñez, sobre la que estem treballat al llarg del curs, han realitzat tots els grupos. Així, destaquem els moments compartits de l'alumnat de 5é-B, pintant l'Estació del Nord, La Casa Ordeig dels de 4t-B o una de les antigues cases del Cabanyal, realitzada per l'alumnat de 3er-B. Tots ells han aconseguit, junt amb els seus "germans xicotets", posar la nota de color als corredors de l'escola,  així com passar una bona estona junts, pintant i montant, com si de un trencaclosques es tractara, tots els edificis treballats al llarg dels mesos passats.

 

 

 

ambé han gaudit molt de les activitats que, sobre la València modernista, la de Blasco Ibáñez, sobre la que estem treballant al llarg del curs, han realitzat tots els grups. Així, destaquem els moments compartits de l'alumnat de 5é-B, pintant l'Estació del Nord, La Casa Ordeig dels de 4t-B o una de les antigues cases del Cabanyal, realitzada per l'alumnat de 3r-B. Tots ells han aconseguit, junt amb els seus "germans xicotets", posar la nota de color als corredors de l'escola, així com passar una bona estona junts, pintant i muntant, com si es tractara de un trencaclosques, tots els edificis treballats al llarg dels mesos passats.

Felicitar a tot l'alumnat per la implicació que ha tingut durant aquests tres dies, felicitar també al professorat pel fantàstic treball d'organització que ha realitzat durant les últimes setmanes, a l'alumnat de pràctiques, que també s'ha implicat al100% , a les mamàs que hui han estat amb nosaltres ajudant en la realització dels tallers i, per descomptat a la Comissió de Festes, que han dinamitzat a les persones que formem part d'aquest centre i ha fet possible aquesta gran recepció a la primavera, que ha conclòs amb la meravellosa actuació del grup de rodelles "Xafernat".

Bones Festes.

L'equpi de mestres del Ceip Vicente Gaos

 

X