XHOCOLATÁ ARRIBA LA PRIMAVERA

Enguany l'Ampa va voler celebrar l'arribada de la primavera amb tots els els xiquets i xiquetes i famílies del cole, així que ens vam posar mà a l'obra i després d'unes quantes reunions, whatsapp, crides telefòniques, més reunions, preparatius i amb esperances que isquera bon tiempo... tot llest per a passar una agradable i divertida vesprada amb els nostres niños/as en el seu cole.

Excel·lent berenar per a peques i no tan peques, riquíssim xocolate, mones de pasqua, saboroses coques de llanda i bescuits, música per a tots i jocs entre ells pintacaras, pintures, manualitats, ou de pascua... rialles i diversió assegurada. Per tot això la Junta Directiva l'Ampa volem agrair a tots aquells voluntarios/as que gràcies a la seua col·laboració este moment va ser possible.

Junt amb els membres l'Ampa comptem amb la col·laboració d'algunos/as mamàs i papàs voluntarios/as entre ellos/as Fani, Cristina, Soni, Andrea, Alba, Eva, María, Juan... També volem agrair i donar-los les gràcies a Irco i Auca per la seua aportació i implicació.

A tots ells MOLTES GRÀCIES!

 

X